Jak naši klienti pomáhají v době koronaviru?

  • Barbora Brožková

Přestože je téma koronaviru, bohužel, stále aktuální, Češi prokazují svou odolnost a důvtip ve schopnosti se této nemoci, která se šíří na úrovni pandemie, účinně bránit. Česká republika totiž patří mezi země nejméně zasažené COVID-19 a po našem vzoru nošení roušek a naprosté opatrnosti se začínají inspirovat i Spojené státy. Za nízká čísla nakažených vděčíme jednotlivcům a samozřejmě také zdravotním zařízením, která každý den pomáhají léčit nakažené pacienty a snižují hranici úmrtnosti. 

Pokračovat ve čtení

Pár tipů, jak si zpříjemnit home office a nepřijít o efektivitu

  • Klára Pavelková

Mnoho z nás má v těchto dnech home office a pojďme si to říct hezky narovinu. Může to být stejně tak požehnání jako prokletí. Rozptyluje nás vše od nevyžehleného prádla, rodiny až po sociální sítě nebo prostě jen pohled na pohodlnou postel. Jak si tedy práci z domova zpříjemnit a být přitom stále efektivní?

Pokračovat ve čtení

Unikátní, mobilní a interaktivní prezentace - W-FRAME

  • Jiří Maňásek

Ve Weboo neděláme jen skvělé webové aplikace a online marketing. Díky otevřené firemní atmosféře, setkávání se s mnoha obory a sledování nejrůznějších technologických trendů se snažíme vytvářet i fyzické produkty, které ale opět odráží jedno z našich klíčových poslání, kdy pomáháme klientům posouvat hranice jejich businessu, zvyšujeme hodnotu jejich značky a hledáme nové cesty efektivní prezentace.

Pokračovat ve čtení

Lifehacking: Co nám dal a vzal?

  • Petra Tabarová

Před pár měsíci jsme se všichni ve Weboo zůčastnili workshopu, který má na triku George Doležal, jeden z tvůrců úspěšného diáře DOLLER. Workshop byl zaměřený na to, jak mohou drobné změny zlepšit nejen pracovní ale i osobní rozvoj - prostě takový životní tuning.

Pokračovat ve čtení

No Internet Connection
Notification