Unikátní, mobilní a interaktivní prezentace - W-FRAME

  • Jiří Maňásek

Ve Weboo neděláme jen skvělé webové aplikace a online marketing. Díky otevřené firemní atmosféře, setkávání se s mnoha obory a sledování nejrůznějších technologických trendů se snažíme vytvářet i fyzické produkty, které ale opět odráží jedno z našich klíčových poslání, kdy pomáháme klientům posouvat hranice jejich businessu, zvyšujeme hodnotu jejich značky a hledáme nové cesty efektivní prezentace.

Proč VZNIKL W-FRAME? 

Nápad na vytvoření W-FRAME - > tedy unikátní, mobilní a interaktivní prezentace v maximálním rozlišení přišel při obvyklé zakázce na tvorbu statického roll-upu. Zadání od klienta mělo standardní parametry - > Pozítří je veletrh, musíme to stihnout dát do tiskárny a motiv by měl být obecný, abychom to použili ideálně ještě 4 další roky. Klasický dream job pro grafika.

Nechceme přemýšlet tak, že za 4 roky bude Vaše firma stejná. Přece se nechcete přizpůsobovat rollupu. Dnes se vše rychle mění, a proto jsme vymysleli W-FRAME!

w frame2

Tento prezentační systém strčí do kapsy všechny rollupy na výstavě, veletrhu nebo jakémkoliv eventu. Vaše sdělení se nemusí smrsknout jen na logo a univerzální claim, který by měl platit ještě za 5 let. W-FRAME přehraje jakékoliv multimediální sdělení, které spustíte v klasickém PC /fotky, video, prezentace, www atd. Velkou výhodou je formát 9:16, který oproti klasickému horizontálnímu zobrazení zaujme.

Digitální alternativa k roll-upu pro Vaši akci

Aktuálně máme k dispozici dvě verze W-frame, které se liší pouze výškou celého zařízení, ale prezentační plocha zůstává stejná. 

Na váze usilovně pracujeme a ladíme každý gram. Uvažte ale sami, že 65 Kg za luxusní, pevnou a stabilní hliníkovou konstrukci, která ukrývá LED panel je slušný výkon. Prezentační plocha s úhlopříčkou 65" Vám zobrazí mimořádně kvalitní obraz i z několika málo desítek centimetrů ve 4K kvalitě. Naopak možnost upoutat i na několik metrů dovolí možnost využít také audio stopu. To dělá z W-FRAME nepřehlédnutelný vizuální bod každé akce.

Využití: Veltrhy, výstavy, eventy, předváděcí akce, přednášky, prodejny

Hvězdou nebude W-FRAME, ale Vaše prezentace, Váš brand a Váš audiovizuální obsah.

w frame vertical

w frame2 0

W-FRAME je jeden z našich prvních technologických počinů na poli produktů, ale určitě ne poslední. Pokud máte zájem o pronájem nebo odkoupení tohoto skvělého zařízení, napište nám na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo se podívejte přímo na produktový web www.w-frame.com.

Alternativní využití nachází W-Frame také jako digitální úřední deska pro obce a města.

Profil Jiří
Autor

ING. Jiří Maňásek

Jiří je founding father naší agentury. Svým přátelským a férovým jednáním vytváří příjemné pracovní prostředí a pevné obchodní vztahy.

No Internet Connection
Notification