Nejlepší akce pro sockaře 2018

Pro nás - socky - se toho moc neděje. Ale když už se něco děje, tak to stojí za to. Podívejte se na přehled nejlepších akcí pro socky v roce 2018!

 og newsfeed day

Newsfeed Day 2018

Datum: 17. dubna 2018
Kde: Francouzský institut v Praze
Cena: 3 990 Kč (prvních 50 ks) a 4 999 Kč bez DPH

Akce už proběhla - přečtěte si o ní článek.

Newsfeed.cz je český portál zaměřený na výkonnostní kampaně na Facebooku. A na konci roku 2017 oznámili, že chystají konferenci Newsfeed Day. Moderovat bude Pavlína Louženská a vystoupí ti, kteří mají opravdu co říct. Že přednášející nebudou mluvit jen o obecných věcech, ale řeknou opravdu zajímavé a praktické věci. Jak to dopadlo? Přečtěte si článek.

engage 2018

Engage

Datum: 16. - 18. května 2018
Kde: Forum Karlín, Praha
Cena: od 649 €

Engage pořádaný Social Bakers slibuje víc než konferenci - ultimátní marketingový summit, který spojuje ty nejlepší experty. Zároveň hands-on workshopy se specialisty. 

og babeltalk

Babel talk

Datum: 24. května
Kde: Praha, Grid Opatovická 18, P1
Cena: zdarma

Pravidelná setkávání pro "sockaře". Konají se v Praze, v Brně a v Bratislavě. Formát je jednoduchý - většinou mají 3 hosty, 3 krátké prezentace. Pořádá je Adam Zbiejczuk, jsou zdarma a velmi oblíbené. Z posledních několika setkání jsou navíc záznamy, které si můžete pustit na www.babeltalk.cz. V květnu se uskuteční již 37. setkání.

Autor

Mgr. Marie GREPLOVÁ

Marii neřekne nikdo jinak než Majka. Patří mezi mazáky v naší kanceláři. Stará se o sociální sítě, nás a naši kancelář. Má radost, když máme my radost.

Joomla SEF URLs by Artio
No Internet Connection
Notification