Akce pro PPCčkaře 2018

Každý rok přichází Google i Seznam s novinkami pro své reklamní systémy. Vznikají tak stále nové možnosti a příležitosti, jak co nejefektivněji tyto platformy využívat. A protože víc hlav víc ví, je pro PPCčkaře obrovským přínosem sejít se a poslechnout si rady zkušenějších.

 Jaké akce mě nejvíce zaujaly? A kam bych se ráda podívala?

Vstiek

V lednu proběhl již devátý PPC Offline, což je neformální setkání PPC specialistů, pořádané agenturou Kofein. Letos byl PPC Offline spojený s Ecommerce Expo. Bohužel lednový termín jsem trochu zaspala, ale naštěstí jsou z každého PPC Offlinu k dispozici video záznamy přednášek (doporučuji všemi deseti). Což je prostě boží a kdykoli se na ně člověk může podívat znova. Každopádně pravidelně sleduji web, aby mi další setkání neuteklo.

Vstiekdsfs

V dubnu se pod hlavičkou Media Interactive uskuteční Data Restart. Není přímo o PPC, ale je zaměřený hlavně na datovou analytiku a práci s daty, což s PPC značně souvisí. A proto si myslím, že by žádnému zkušenějšímu PPCčkaři Data Restart neměl uniknout.

Vstiekdfsf

Jaro bude nadupané a 22. května se bude konat Performance 2020 - což je největší konference zaměřená na PPC reklamy a výkonostní marketing. Vystoupí dva z TOP 10 největších PPC expertů na světě, Andy Taylor z Merkle a Mark Irvine z WordStream, a řada dalších zahraničních i tuzemských hostů. Přednášky budou zaměřeny jak na PPC, tak i na další oblasti, které by PPCčkař při správě a vyhodnocování kampaní měl znát. Tady prostě chceš být!

Výstřižeksdfsf

V září proběhne druhý ročník PPC restartu, opět pod hlavičkou Media Interactive. Program ještě není známý, ale první PPC restart byl boží (čti tady) , a odcházeli jsme z něj s plnými hlavami nových informací. Takže věřím, že i tento rok to bude stát za to.

Vstieksd

Na podzim (termín ještě není známý) je také naplánovaný Marketing festival, což je největší oborová akce v ČR. Kromě skvělých přednášek, poskytuje Marketing festival také přiležitosti k networkingu a také hromadu školení (minulý rok řada školení i pro PPCčkaře).

 

Autor

Ing. Veronika HOLÍKOVÁ

Verča je v naší agentuře specialistkou na PPC reklamu. Její vedení kampaní šetří klientům náklady a zvyšuje tržby.

 

Joomla SEF URLs by Artio
No Internet Connection
Notification