Jak pracuje Google AdWords? [Infografika]

V současné době je kladen důraz na obsahovou strategii, protože právě obsah láká nové návštěvníky a zkvalitňuje Vaše webové stránky.  Ale to neznamená, že PPC reklamy již nemají v marketingové strategii místo. Ba naopak, je velmi přínosné kombinovat jednotlivé nástroje internetového marketingu.  

 

PPC reklama je perfektním doplňkem optimalizace, díky čemuž je maximalizován dosah. Vaši stávající zákazníci Vás totiž možná hledají podle názvu firmy či produktu (tvroba webu Weboo), ale Vaši potenciální zákazníci Vás budou pravděpodobně hledat podle umístění (tvorba webu Zlín).

PPC reklama je způsob, jak si s tímto problémem poradit. Pokud uvažujete o začlenění PPC do marketingové strategie, nejspíš jste začali přemýšlet i o tom, jak Google AdWords vůbec funguje. Kromě toho, že zde můžete zajistit relevantní výsledky, můžete zaměřit reklamy i na nové publikum potenciálních zákazníků.

Google AdWords je složitý systém, jehož pomocí můžete získat přední příčky mezi reklamami, ale špatným nastavením se může PPC reklama stát velkou dírou ve Vaší peněžence. Podívejte se na infografiku, kterou zveřejnil WordStream (školící centrum PPC). V infografice se dozvíte a snadno pochopíte, jak Google AdWords funguje. Může vám pomoci při volbě strategie.

Google AdWords infografika

Joomla SEF URLs by Artio
No Internet Connection
Notification