Nová funkce Facebooku: Na komentář odpovědět soukromou zprávou

Největší sociální síť přichází s novou funkcí, která potěší každého majitele stránek. Administrátoři stránek budou moci reagovat na příspěvky na zdi a komentáře veřejně (klasickým komentářem) i soukromě prostřednictvím zprávy, která bude odeslána konkrétnímu uživateli.

„Spousta lidí preferuje komunikaci se svými přáteli a rodinou přes soukromé zprávy, protože je to jednoduché, rychlé a komfortní. Čím dál více lidí chce stejným způsobem komunikovat se stránkami,“ uvádí Facebook v oznámení o updatu

facebook funkce

Odpovědi na komentáře nemusí být veřejné

Doposud správci stránek odpovídali fanouškům na jejich reakce stejnou cestou. Pokud fanoušek přidal komentář, správce mohl odpovědět komentářem. Pakliže poslal fanoušek soukromou zprávu, komunikace probíhala soukromě. Administrátor stránek se tak musel smířit s tím, že reakce na komentář fanouška je veřejná. Jedinou možností, jak jako facebooková stránka komunikovat s fanouškem stránky soukromě, bylo veřejně ho požádat o zaslání soukromé zprávy.

facebook stránky

Nový nástroj, který by měl fungovat během několika následujících týdnů, by měl tento problém odstranit. Administrátor stránek může u každého příspěvku na zdi kliknout na ikonku „Zpráva“, čímž zahájí soukromou konverzaci s konkrétním člověkem. 

facebook nové funkce

 

Ještě jedna nová funkce pro stránky

Pro zkvalitnění zákaznického servisu Facebook přidává ještě jednu specialistu. Každá stránka bude obohacena informací, jak intenzivně odpovídá na zprávy od uživatelů. Chcete-li obdržet výborné hodnocení, musíte zodpovědět více než 90 % dotazů do pěti minut. Vyhodnocení bude vždy za posledních sedm dní. 

hodnocení facebook stránky

Zdroj/Foto: Facebook Business News

Joomla SEF URLs by Artio
No Internet Connection
Notification